Bursaspor Antrenmanında Şehitler Için Saygı Duruşu

Cemal EKENTOK/BURSA, Dağlıca’da 16 askerin şehit olması, ardından bugün Iğdır’da 14 emniyet mensubunun şehit olması nedeniyle Bursasporlu futbolcular, çalışma öncesi

Cemal EKENTOK/BURSA, Dağlıca’da 16 askerin şehit olması, ardından bugün Iğdır’da 14 emniyet mensubunun şehit olması nedeniyle Bursasporlu futbolcular, çalışma öncesi saygı duruşunda bulunarak Türk bayrağı ile basın mensuplarına poz verirken, teröre tepkilerini de sessizce dile getirmiş oldular.
Bursaspor’da Çek Milli takımından sakat dönen Tomas Sivok tesislerde tedavi olurken, Hollanda maçında sakat sakat forma giyen kaptan Serdar Aziz ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Bu arada milli maçları olan Stoch, Advincula, Aziz Eraltay ve Dzsudzsak’ın bugün ve yarın takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.
Bursaspor istasyon çalışmasının ardından, 5’e 2 yaptı. Yeşil beyazlı futbolcular daha sonra, orta ve şut çalışması yaparken, yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde ise yarı sahada çiftkale maç yaptılar.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: