Bursaspor Aradığı Golcüyü Fransa'da Buldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Fransa'nın Olympique Lyon takımının golcüsü Jimmy Briand'ı transfer için çalışma başlattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Fransa'nın Olympique Lyon takımının golcüsü Jimmy Briand'ı transfer için çalışma başlattı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren kulüp yönetimi, golcü arayışında sona yaklaştı. Yöneticiler, Fransa Milli Takımının da formasını giyen Olympique Lyon'un 29 yaşındaki golcüsü Briand ve kulübüyle irtibata geçti. Görüşmelerde, oyuncu ve kulübüyle maddi konularda anlaşmaya varıldı. Briand'ın, transferiyle ilgili son kez ailesiyle görüşeceği ve kararını birkaç gün içinde Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı'na bildireceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz