Bursaspor, Atatürk Stadı’nda çalıştı

UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında 18 Ağustos Perşembe akşamı Anderlecht ile karşılaşacak olan Bursaspor,...

UEFA Avrupa Ligi Play Off maçında 18 Ağustos Perşembe akşamı Anderlecht ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

BANGURA VE CEMAL’E ALKIŞ
Antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla kısa bir toplantı yapan Ertuğrul Sağlam, önceki gün trafik kazası geçiren Bangura ve Cemal Kaldırım’ı yanına çağırarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yeşil-beyazlı futbolcular da iki futbolcuyu alkışlayarak moral verdi.

Reklam
Reklam

OYUNCULARIN NEŞESİ YERİNDE
20 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, iki kişilik gruplar halinde pas çalışmasıyla başladı. Isınma çalışmalarıyla devam eden idman, pas pres çalışması ile sürdü. Yeşil-beyazlı oyuncuların neşesi ve hırsı dikkat çekti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Anderlecht maçının taktiğinin çalışıldığı öğrenildi.

YAZICI ANTRENMANI İZLEDİ
Antrenmanı, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyesi İrfan Koç da izledi. Saha kenarında bir süre oturup antrenmanı takip eden Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la da bir süre sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz