Bursaspor Basın Sözcüsü Eren: "Ozan İpek'inkadro Dışı Bırakıldığı Iddiası Doğru Değil"

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, futbolcuları Ozan İpek'in kadro dışı bırakıldığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Teknik heyetin verdiği raporu

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, futbolcuları Ozan İpek'in kadro dışı bırakıldığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Teknik heyetin verdiği raporu pazartesi yönetim kurulu toplantısında değerlendirip bir karar vereceğiz" dedi.

Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak Ozan İpek ile ilgili şu an için herhangi bir kararlarının bulunmadığını kaydetti.

Ozan'ın kendilerinden 3 gün izin istediğini ifade eden Eren, "Ozan'a istediği izin verildi. Ozan İpek'in kadro dışı bırakıldığı iddiası doğru değil. Teknik heyetin verdiği raporu önümüzdeki pazartesi günü gerçekleştireceğimiz yönetim kurulu toplantısında değerlendirip bir karar vereceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz