Bursaspor Başkan Adayı Uslu: İlk 11’de Oynayacak Yıldız Oyuncu Alacağız

Bursaspor’da 17 Haziran Pazartesi gününe ertelenen genel kurul öncesi Kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan isimler, genel...

Bursaspor’da 17 Haziran Pazartesi gününe ertelenen genel kurul öncesi Kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan isimler, genel kurul çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret eden İlhan Uslu, çarşı derneği önünde gazeteci ve esnafların sorularını cevaplandırdı. Şampiyonluktan ziyade Avrupa Kupaları’nda başarılı olmanın daha önemli olduğuna dikkat çeken Uslu şunları kaydetti:

“Onun için de transferlerden, kalıcı gelirlerden, dik duruştan asla taviz verilmemeli. Transfer politikası çok düzgün işlenmeli. Bizden başka hiçbir yönetici veya başkan adayı Hikmet Karaman ile çalışacağını söylemedi. Biz ilk aday olduğumuz gün Hikmet Karaman Bey ile ve teknik kadrosu ile çalışacağımızı söyledik. Bizlerde transferde geç kalmak istemiyoruz. Biz onların istekleri doğrultusunda bir çalışma yaptık.

Reklam
Reklam

Allah nasip ederse, başkan olursak 18 Haziran tarihinden itibaren yoğun bir şekilde transfer üzerinde yoğunlaşacağız. Şampiyon olduğumuz sene yapılan 3-4 tane yanlış transfer bizi bütçede de sıkıntıya soktu. Rahmetli denk bütçeden bahsetmişti. Şuan Bursaspor Kulübü denk bütçede. Yıldız futbolcu alacacağız ama bu yıldız futbolcu ilk 11’de oynayabilmeli. Kesinlikle ya tutarsa diye yapılacak bir transfer olmaz. Altyapınızda cevherler var. Bu cevherleri parlatacak yetenekli hocalar lazım. Bu sene transferde çok yanılacağımızı zannetmiyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: