Bursaspor Başkanı Bölükbaşı:"yeni Stada Şampiyonluk Yakışır"

Cemal EKENTOK / BURSA, "YILDIZ SATMAK İYİ DEĞİL" Başkan Recep Bölükbaşı, yeni statlarının bu yıl içinde açılacağını hatırlatırken de şunları

Cemal EKENTOK / BURSA, "YILDIZ SATMAK İYİ DEĞİL"
Başkan Recep Bölükbaşı, yeni statlarının bu yıl içinde açılacağını hatırlatırken de şunları söyledi:
"Ben yeni stadyumda Bursaspor’umuzu bir şampiyonluğun daha yakışacağını düşünüyorum. Bu nedenle oyuncu satmayı düşünmüyorum. Türkiye’de parlayan oyuncularını satan Kayserispor, Eskişehirspor ve Trabzonspor’un bugünkü durumları ortada. Bir tek yıldız oyuncularını satan Beşiktaş ise bu sezon üst sıralarda. O nedenle şampiyonluk istiyorsak kadromuzu korumak zorundayız."
"RAKAMLAR BÜYÜK OLMALI"
Oyuncularını sakmak istemediğini, bu yüzden de çok büyük rakamlar talep ettiğini vurgulayan Başkan Recup Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Ozan Tufan’ı isteyen kulüpler var. Tekliflerini sundular. Çok büyük rakamlar olursa o zaman satabiliriz. Biz iyi bir takımız. Hedefimize koşuyoruz. Bu nedenle kadroyu zayıflatmak istemiyorum. Yapılan tekliflere karşı bizde isteklerimizi söyledik. Şimdi bekliyoruz. Gelecek tekliflere göre bir değerlendirme yapabiliriz. Ancak şu an için gelişme yok. Ancak hafta sonu biraz hareketli olabilir."
Başkan Bölükbaşı, son olarak takımının pazar günü Antalya’da kampa gireceğini, kendisinin de oyuncularına katılmayı planladığınrı, oyuncularının menajerleriyle burada görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz