Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, hakem hatalarından şikayetçi

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Sivasspor karşısında son dakikada aleyhlerine verilen penaltıyı eleştirdi. Yazıcı, "Son maçta...

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Sivasspor karşısında son dakikada aleyhlerine verilen penaltıyı eleştirdi. Yazıcı, "Son maçta hakemin son dakikada verdiği penaltıyı daha önce hiçbir yerde görmedim." dedi.

Özel bir televizyon kanalında konuşan Yazıcı, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Kulüpler Birliği ne işe yarar?" şeklindeki açıklamasını doğru bulmadığını söyledi. Yazıcı, şöyle konuştu:

"Onun cevabını veren oldu. Galatasaray'ın eski başkanı merhum Özhan Canaydın bu Kulüpler Birliği'nde önemli hizmetler yaptı. Hizmetleri var. Onu yok sayabilir miyiz? Sayın başkan bunu doğru söylemedi."

Reklam
Reklam

Kulüpler Birliği'ndeki konuşmaların kamuoyuyla paylaşılması konsuna da değinen Başkan Yazıcı, ''Konuşma özürlü değiliz. Orada bir karar alınmış. Susuyoruz. Yoksa 'her karara peki' diyen bir kişiliğimiz mi var? Biz o olayları orada bırakıyoruz. Ama bazı arkadaşlar, nasılsa daha oradan çıkmadan konuşuyor. Biz bunu doğru bulmuyoruz. Problem konuşanların problemi o da o onu bağlar."

Takımın, ligdeki durumunu da değerlendiren Yazıcı, Bursaspor'un her zaman üst sıralarda olması gerektiğini ancak bunun bazen olmadığını ifade etti. Geçen sene bu modelin bir örneğinin de Galatasaray olduğunu kaydeden Yazıcı, şunları dile getirdi:

"Cezası oluyor, Afrika kupası oluyor, bir türlü oturmuyor. Bursaspor, ligde yakışmayan bir yerde. Son Sivasspor maçında Bursaspor'un çok fazla penaltısı verilmedi. Batalla'ya yapılan hareketin yüzde yüz penaltı olduğunu söyleyen yorumcularımız var. 2 net penaltımız verilmedi.

Adam oynamak istiyor, topu bir an evvel oyuna sokmak istiyor. Acele hareket ediyor. Rakip önünü kesiyor. Sonra da dokunmadan yere kapaklanıyor. Böyle bir penaltıyı şimdiye kadar hatırlamıyorum. Hakem, art niyetli oyuncuya prim veriyor adeta. Biz kulüp olarak nazik bir uyarıda bulunduk. Bugüne kadar ki hakemlerin aleyhinde hiçbir açıklama yapmayan kulüplerden biriyiz. Ama bazen 'yeter' diyorsunuz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz