Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı vefat etti

Spor Toto Spor Lig ekiplerinden Bursaspor'un Başkanı İbrahim Yazıcı vefat etti

Spor Toto Spor Lig ekiplerinden Bursaspor'un Başkanı İbrahim Yazıcı vefat etti

Bursaspor Başkanı Yazıcı, 3 gün önce geçirdiği ağır kalp krizi sonucu kalbi durmuş ve kaldırıldığı hastanede acil müdahale edilerek kalbi yeniden çalıştırılmıştı.

Kulüpten ve hastaneden resmi açıklama yapılmazken Başkan İbrahim Yazıcı'nın 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

ACIBADEM HASTANESİ'NDEN İBRAHİM YAZICI AÇIKLAMASI

5 Mayıs 2013, Pazar günü kalp durması sonucu saat 04.50’de Acıbadem Bursa Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen ve yoğun bakım servisinden tedavisi sürdürülen Bursa’nın önemli sanayicisi ve işadamı, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, vefat etti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener şunları söyledi:

“Sayın İbrahim Yazıcı, hastanemize getirildiğinde acil ekibimize, kalp masajı ile teslim edilmişti. Hastanemizde yaklaşık 1 saat süren canlandırma uğraşısı sonrasında kalp atımında geri dönüş olmuş ve yoğun bakım servisine alınarak geçici kalp pili takılmıştı. Yoğun bakımdaki kritik tedavi süreci devam ederken bu sabah 06:30’da kalbi yeniden durdu ve tıbbi müdahale ile tekrar geri döndürüldü. Ancak son kalp durmasından sonra genel durumu kötüleşerek devam etti. Maalesef ki, Sayın Yazıcı’yı bugün saat 13:40 itibariyle kaybetmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

İBRAHİM YAZICI KİMDİR?

1948 yılında Bursa'da doğan İbrahim Yazıcı, lise mezunudur. Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Yazıcı, 2007 yılından bu yana Bursaspor Kulübü Başkanlığı'nı yapıyordu. 20. Dönem Bursa, 21. Dönem Muğla Milletvekilliği de yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Yazıcı, Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir.

Reklam
Reklam

HAKAN ŞÜKÜR: İBRAHİM YAZICI'NIN VEFATINI BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM

Yazıcı'nın vefatı üzerine siyasetçiler de sosyal paylaşım sitesi üzerinden başsağlığı açıklamalarında bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "Merhum İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi sevenleri ve bütün Bursaspor camiasına sabır ve başsağlığı dilerim."

AK Parti İstanbul Milletvekili eski milli futbolcu Hakan Şükür: "Çok değerli başkanım İbrahim Yazıcı'nın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Rabbimden rahmet ve kederli ailesine başsağlığı dilerim."

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, "Bursasporumuzun değerli başkanı İbrahim Yazıcı geçtiğimiz dakikalarda Hakk'ın rahmetine kavuştu. Bursa'mızın ve ülkemizin bası sağ olsun."

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, spor camiasına ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce: "Bursaspor'u şampiyon yapan Başkan İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Bursaspor camiasının başı sağ olsun."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz