Bursaspor Başkanı Yazıcı: Son dakika puan kayıpları üzücü

Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmandaki Orduspor maçının uzatma dakikalarında yediği golle haftayı 2...

Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmandaki Orduspor maçının uzatma dakikalarında yediği golle haftayı 2 puan kayıpla kapatan Bursaspor, kaçan galibiyete üzülüyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "Son dakikalarda kaybettiğimiz puanları toplarsak, ligde zirvenin tepesinde oluruz. Bir şanssızlıktır gidiyor. Bu şanssızlığı da yeneceğiz başka çaremiz yok" dedi.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, yaptığı açıklamada, takımın son dakikalarda kaybettiği puanların toplanması halinde zirvede olacaklarını kaydetti. Başkan Yazıcı, "Bir şanssızlıktır gidiyor. Bu şanssızlığı da yeneceğiz başka çaremiz yok. Son dakikada berabere kalmak üzücü. Ama lig devam ediyor. Daha fazla çalışacağız. Bundan sonraki maçları kazanmak için çalışacağız. Her maçı zaten kazanmak için oynuyoruz" diye konuştu.
Teknik konuda konuşmayı sevmediğini belirten Bursasspor Başkanı Yazıcı, Orduspor maçında sahanın zemininin çok ağır olduğunu söyledi. Son dakika golüyle 2 puan kaybetmenin iyi olmadığının altını çizen Başkan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Beraberlik bizim açımızda iyi olmadı. Bangura yoksa başka arkadaşlar var. Bizim takımızı oyuncu yönünden zengin bir takım. Bir oyuncumuz yoktu diye bir şey diyemeyiz. Kaldı ki Bangura'nın da sakatlığı geçmiş. Bunlar olacak tabii ki. Ligde sakatlık var, kart cezaları var".

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz