Bursaspor Başkanı'nın Otelindeki Televizyonlar Çalındı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sahibi olduğu Marmaris'teki 5 yıldızlı oteldeki televizyonların çalındığı iddia edildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sahibi olduğu Marmaris'teki 5 yıldızlı oteldeki televizyonların çalındığı iddia edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Marmaris-İçmeler kara yolunun Pamucak mevkisindeki 5 yıldızlı Grand Yazıcı Marmaris Palace Otel'e sabah gelen kat görevlisi, sorumlu olduğu katta bulunan 5 odadaki televizyonların yerinde olmadığını fark ederek otelin genel müdürü Semih Özkan'a bilgi verdi.

Marmaris Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulunan Özkan, oteldeki 4'ü 66, biri ise 101 ekran olan 5 LCD televizyonun çalındığını bildirdi. Televizyonların yaklaşık 4 bin lira değerinde olduğunu belirten Özkan, şüphelendikleri her hangi birisinin olmadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Şikayet üzerine polisin televizyonları çalan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi. Otele giden polis ekiplerinin yaptığı incelemede ise parmak izi ve kamera görüntüsü tespiti yapılamadığı öğrenildi.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: