Bursaspor, Belediye Karşısında 3 Puan Arıyor

Bursaspor, ligin 18. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı karşılaşmayı kazanarak zirvede bir basamak daha...

Bursaspor, ligin 18. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı karşılaşmayı kazanarak zirvede bir basamak daha yükselmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı olumsuz sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan yeşil-beyazlı takım, kupada Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından hazırlıklarını İstanbul’da sürdürdü.

SON MAÇI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KAZANDI

Bursaspor, yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Şimdiye kadar iki takım arasında oynanan 18 maçın 9’unu Bursaspor kazanırken, 4 maçta ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor galip geldi. 5 maç da beraberlikle tamamlandı. Yeşil beyazlılar, attıkları 29 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü. Bursaspor, ligde oynanan son maçta evinde rakibine 1-0 mağlup oldu.

Reklam
Reklam

SAKAT VE CEZALILAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Bursaspor'da, Kayserispor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen kaleci Carson, bu maçta forma giyemeyecek. Carson’un yerine kaleyi genç file bekçisi Harun’un koruması bekleniyor. Sakatlıkları süren Belluschi ve Vederson’nun oynayıp oynamayacağı ise maç saati belli olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: