Bursaspor Belluschi’ye Güveniyor

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Kamat, transferler ile alakalı yapılan eleştirilerin kendilerine moral verdiğini ve...

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Kamat, transferler ile alakalı yapılan eleştirilerin kendilerine moral verdiğini ve Fernando Belluschi’nin Bursaspor’a büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün transfer komitesi üyesi Erkan Kamat, Fernando Belluschi transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Transferler ile ilgili taraftarların yapmış olduğu eleştirilerin kendilerine moral kazandırdığını dile getiren Kamat, “Eleştiriler elbette olacaktır. Eleştirilerin bize moral verdiğini söyleyebilirim. Şahsım olarak Bursaspor’a hayır getirmek için mücadele ediyorum. Yönetim kurulundaki bütün arkadaşlar bana güvendiklerini söylüyorlar. Uzun bir süreçten geçtikten sonra Belluschi ile ilgilendik. Farklı takımlarda talip oldu. Ben daha sonra Fernando defterini kapattığımı açıkladım. Sonra ışık doğdu ve başkanımızla da görüştüm. Başkanımızda bizzat transfer görüşmesi için benimle Porto’da olacağını söyledi. Porto’da benimle bulundu ve pürüzleri kaldırdık. Bize faydalı olması için fedakarlıklar yaptık. Gerekli olacak oyuncuları takıma kazandırmak için uğraşacağız. Fernando, Bursaspor’a çok şeyler katacak iyi bir oyuncu. Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Arjantinli oyuncuya bugün sağlık kontrolü için Bursa’da olması gerektiğini söylediğini ve yetenekli oyuncunun da takım arkadaşlarına destek vermek için Hollanda’ya gelmek istediğini ilettiğini belirten Kamat, “Fernando uğur getirmek, o enerjiyi yaşamak ve takım arkadaşlarına destek vermek için Hollanda’ya gelmek istediğini söyledi. Yarın sağlık kontrolüne girecek. Tekrardan kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: