Bursaspor Bilet Fiyatlarında Indirime Gitti

Bursaspor Kulübü, taraftarların bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle maçlara gelmemesini üzerine bilet fiyatlarında indirime gitti. Spor...

Bursaspor Kulübü, taraftarların bilet fiyatlarının yüksekliği nedeniyle maçlara gelmemesini üzerine bilet fiyatlarında indirime gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile Gaziantepspor takımları arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Takımımızın ayrılmaz bir parçası ve sportif başarımızın temel harcı olduğuna inandığımız taraftarımızın talepleri ve kulübümüzün ekonomik yapısına uygun bir şekilde, bilet fiyatları konusunda yeniden bir düzenleme yapılmıştır."

Reklam
Reklam

KOMBİNE SAHİPLERİNE HEDİYE ÇEKİ

Ayrıca, 2012-2013 sezonu için kombine kart satın alan taraftarın bilet fiyatlarındaki yeni düzenlemeden mağdur olmamaları için alınan tedbirler ise şöyle denildi: "Kapalı Kale Arkası Kombine sahiplerine 75 TL, Maraton Tribünü Kombine sahiplerine 110 TL, Kapalı Tribün Kombine sahiplerine 175 TL tutarında, Bursastore hediye çekleri verilmesi kararlaştırılmıştır. Hediye çekleri, önümüzdeki günlerde açıklayacağımız bir tarih aralığında, Atatürk Stadı girişindeki Bursastore mağazasından dağıtılacaktır. Oynayacağı her karşılaşmaya mutlak favori olarak çıkan, ancak iç sahadaki mücadelelerde rakiplerin korkulu rüyası olmayı hedefleyen Bursasporumuzu, bu hedefe yönlendirecek en büyük güç olan taraftarımızın, Gaziantepspor maçıyla birlikte yeniden sahibi olduğu tribünleri dolduracağına olan inancımız tamdır."

Bu doğrultuda 29 Eylül Cumartesi günü Atatürk Stadı’nda Gaziantepspor’la oynanacak maçı bilet fiyatları şöyle:

Açık Kale Arkası 10 TL

Kapalı Kale Arkası 20 TL

Reklam
Reklam

Maraton Tribünü 30 TL

Kapalı Tribün 75 TL

VIP 2-6.Sıra 150 TL

VIP 1.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: