Bursaspor-Centone Karagümrük maçı canlı yayınla A Spor'da

Türkiye Kupası'nda heyecan Bursaspor-Centone Karagümrük maçıyla devam ediyor. Grubun zirvesinde yer alan Bursaspor, Centone Karagümrük'ü sahasında konuk ediyor. Alper Ulusoy'ın yöneteceği bu karşılaşma A Spor'da canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Kupası C Grubu'nun son maçında Bursaspor, Centone Karagümrük ile karşılaşıyor. Bursaspor'un rakibini sahasında konuk edeceği karşılaşmadan galip ayrılması bekleniyor. Öte yandan Centone Karagümrük ise hem Bursaspor'a sürpriz yapmak, hem de gruptan çıkmak istiyor. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Ahmet Şimşek ve Fevzi Demirhan ise yardımcı hakem olarak karşılaşmada görev yapacaklar. Centone Karagümrük maçı canlı yayınla A Spor'da ekrana gelecek.

Reklam
Reklam

BURSASPOR-CENTONE KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

SAAT: 18.00

YAYIN: A Spor

STAT: Bursa Atatürk

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Ahmet Şimşek, Fevzi Demirhan

BURSASPOR: Harun Tekin, Renato Civelli, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Serdar Aziz, Samuel Holmen, Fernando Belluschi, Bakaye Traore, Ozan Tufan, Fernandao, Cedric Bakambu

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

CENTONE KARAGÜMRÜK: Akın Alkan, Zafer Doğan, Bahri Can Avcı, Anıl Sarak, Serhat Keskinsoy, Mertcan Aktaş, Alp Eren Kabak, Nihat Yılmaz, Halil Uysal, Ali Kuçik, Emir Gökçe

TEKNİK DİREKTÖR: Ferruh Özgün

BURSASPOR LİDER BİTİRMEK İSTİYOR

Lige iyi başlayamamasına rağmen haftalar ilerledikçe istenilen düzeye gelmeyi başaran Bursaspor, 18 haftada 30 puan toplayarak 5. sırada yer alıyor. Öte yandan kupada da yoluna dolu dizgin devam eden Bursaspor, 9 puanla grubun ilk sırasında yer alıyor. Gruptan çıkmayı garantileyen Bursaspor, bu akşam Centone Karagümrük maçını kazanır ya da beraberlikle sahadan ayrılırsa, grup etabını 1. olarak tamamlamış olacak. Ligde son maçta sahasında Galatasaray'ı konuk eden ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Bursaspor, kupada ise son maçını deplasmanda Mersin İdmanyurdu'yla oynamış ve karşılaşmayı 5-0 kazanmıştı.

Reklam
Reklam

CENTONE KARAGÜMRÜK'UN HEDEFİ GRUPTAN ÇIKMAK

2. Lig Beyaz Grup'ta 33 puanla 5. sırada yer alan ve PTT 1. Lig'e yükselmek için mücadele eden Centone Karagümrük, kupada ise Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor'un olduğu grupta sürpriz sonuçlar alarak son maça kadar iddiasını sürdürdü. 9 puanlı Bursaspor ve 8 puanlı Mersin İdmanyurdu'nun ardından 7 puanla 3. sırada yer alan Centone Karagümrük, bu maçtan galibiyet alması halinde grup lideri olarak bir üst tura yükselecek. Ancak beraberlik ya da yenilgi halinde ise kupaya veda edecek.

İLK MAÇ

İki takım ilk maçı Vefa Stadı'nda oynadı. Centone Karagümrük karşılaşmanın 5. dakikasında Ali Kuçik'in golüyle öne geçerken, 79. dakikada Volkan Şen'in golü Bursaspor'a beraberliği getirdi.