Bursaspor Deplasmanda 19 Puan Kaybetti

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 23 haftasından 34 puan çıkaran Bursaspor, deplasmanda oynadığı maçlarda...

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 23 haftasından 34 puan çıkaran Bursaspor, deplasmanda oynadığı maçlarda 19 puan kaybetti.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-1’lik skor ile boyun eğen yeşil-beyazlıların, dış saha performansı dikkat çekti. Deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 14 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, rakiplerine ise toplam 19 puan bıraktı. Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gaziantepspor maçlarında sahadan boynu bükük ayrıldı.

Reklam
Reklam

İÇ SAHADA KALEYİ KAPATIYOR

Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynadığı 12 maçta ise 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet çıkaran yeşil-beyazlılar, kalesinde gördüğü 9 gol ile ligin kendi sahasında en az gol yiyen 2. takımı oldu. Yeşil-beyazlı ekip, dış sahada ise kalesinde toplam 19 gol gördü.

DEPLASMANDA TOPLAM 33 PUAN KAYBI

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 34 karşılaşmaya çıkan Bursaspor, bu kategorilerde deplasmanda çıktığı 18 maçta 7 mağlubiyet, 6 beraberlik alarak, toplam 33 puan kaybı yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: