Bursaspor Dergisi'nin 61. Sayısı Satışa Çıktı

Bursaspor Dergisi'nin 61. sayısı satışa çıktı.

Bursaspor Dergisi'nin 61. sayısı satışa çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, derginin bu ay çıkan sayısında teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yapılan ve sezon değerlendirmesini içeren röportaj ile Bursaspor'un "Süper Final" maçlarında çekilen özel fotoğrafların yer aldığı bildirildi.

Bursaspor'un 48. Olağan Genel Kurul toplantısının detayları, futbolcular Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Sebastian Pinto ve Pablo Martin Batalla ile yapılan sezon değerlendirmesinin de yer aldığı dergide, altyapı takımlarının elde ettiği şampiyonluklardan özel kareler ile çeşitli haberlerin de yer aldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Dergide ayrıca yeşil-beyazlı takımın tarihi boyunca Türkiye Kupası'nda elde ettiği sonuçları içeren dosya ile taraftarların gönderdiği fotoğraflardan oluşan bir bölümün de yer aldığı kaydedildi.

Muhabir: Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: