Bursaspor, Fenerbahçe Ile Yapacağı Kupa Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam...

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. İdmanı Pinto'nun kardeşleri de izledi.

Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman karşılıklı pas çalışmasıyla devam etti. Yeşil - beyazlı takım daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise takım halinde tempolu koşular yapıldı. Sağ arka adalesinde çekme olan Pablo Batalla takımdan ayrı düz koşu yaparken dizinde ağrıları olan Fernando Belluschi'nin tedavisi yapıldı.

Reklam
Reklam

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

PİNTO'NUN KARDEŞLERİ NEŞE KAYNAĞI OLDU

Öte yandan başarılı golcü Sebastian Pinto'nun kardeşleri Luciano Pinto ve Angelo Pinto antrenmanın neşe kaynağı oldu.

Angelo ve Luciano bir süre Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile birlikte futbol oynadılar. Sağlam, Pinto kardeşler ile uzun süre sohbet etti. Bursasporlu fubolcular da takım arkadaşlarının kardeşleriyle yakından ilgilendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: