Bursaspor - Fenerbahçe Maçından Notlar

CEMAL EKENTOK - MUSTAFA AKIN / BURSA, ROBİN VAN PERSİE CEZALI Fenerbahçe, Bursaspor mücadelesine Robin van Persie'den yoksun çıktı. Ziraat Türkiye

CEMAL EKENTOK - MUSTAFA AKIN / BURSA, ROBİN VAN PERSİE CEZALI
Fenerbahçe, Bursaspor mücadelesine Robin van Persie'den yoksun çıktı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş maçında attığı gol sonrası yaptığı hareket sebebiyle PFDK'dan 2 maç ceza alan Robin van Persie, Bursaspor maçına takımını yalnız bıraktı.
Öte yandan sakatlığı devam eden Salih Uçan da forma giyemedi.
VOLKAN ŞEN'İN SAKATLIĞI SON BULDU
Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı sona eren Volkan Şen, Bursaspor maçı ile takıma geri döndü. Antalya'daki devre arası kampında sakatlanan Fenerbahçeli milli futbolcu Volkan Şen, eski takımı ile oynanan maçta ilk 18'de yer aldı.
FENERBAHÇE'DE 4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens, Ozan Tufan ve Alper Potuk, ligde daha önce oynanan maçlarda üç sarı kart gördü. Bursaspor maçında da sarı kart görmeleri halinde 21'inci haftadaki Kasımpaşa maçında görev alamayacaklar.
BURSASPOR'DA 5 SAKAT 1 CEZALI
Bursaspor'da sakatlığı devam eden Joshua John, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir, Bilal Kısa, Furkan Özçal ile kart cezası bulunan İsmail Konuk, Fenerbahçe maçında görev alamadı.
OYUN SEKTEYE UĞRADI
Teksas tribünü tarafından sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle mücadelenin 2'nci dakikasında hakem Halil Umut Meler oyunu bir süre durdurmak zorunda kaldı. Yabancı maddelerin temizlenmesi ve emniyet tedbirlerinin alınmasının ardından oyun yeniden başladı.
TRİBÜNLER İLK KEZ DOLDU
Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nın tribünleri bu sezon ilk kez doldu. Fenerbahçe karşılaşması olması ve bilet ücretlerinin düşük tutulması nedeniyle 30 binin üzerinde Bursaspor taraftarı karşılaşmayı izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: