Bursaspor, Fenerbahçe'ye Ozan İpek'siz Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını akşam...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü, Yeşil-beyazlı takımda kadro dışı bırakılacağı iddia edilen Ozan İpek idmana katılmadı.

Yeşil-beyazlı takım, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Oyuncuların hırslı ve moralli oldukları gözlendi. Pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında Ozan İpek'le ilgili kararı açıklayacak olan Bursaspor, bugün de Ozan İpek'siz çalıştı. Yıldız oyuncunun izinli olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

“MACERA ARAMAYA GEREK YOK”

Topla ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, uzun süre pas çalışması yaptı. Ardından yarı sahada taktik ağırlıklı maç yapan Bursasporlu futbolcuları Ertuğrul Sağlam, sık sık uyardı. Hafif sakatlıkları bulunan Tuncay Şanlı, Musa Çağıran ve Furkan Soyalp takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanda Ertuğrul Sağlam oyuncularına, "Çok kolay top kaybediyorsunuz, maceraya aramaya gerek yok" diye uyarması dikkat çekti.

Sağlam, idman öncesi kendisini ziyarete gelen arkadaşlarıyla bir süre görüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: