Bursaspor, Gaziantepspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu karşılaşacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Erturğrul Sağlam...

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu karşılaşacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erturğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleşen antrenman 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman karşılıklı pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışan yeşil-beyazlılar, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

Dün oynanan A2 maçında forma giyen oyuncular Barış Örücü, Okan Deniz, Süheyl Çetin ve Furkan Soyalp takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ağrıları bulunan Serdar Aziz kontrol amaçlı dinlendirildi.

Reklam
Reklam

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Bu arada, masörlerden Erol Korkmaz'ın 38. doğum günü antrenman öncesi soyunma odası çıkışında kutlandı. Hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Korkmaz, pastasının ilk dilimini Ertuğrul Sağlam'ın elinden yedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: