Bursaspor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

BURSA (İHA) – Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında ağırladığı Gençlerbirliği ile golsüz...

BURSA (İHA) – Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında ağırladığı Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, devre arasına kazanarak girmek istediklerini anlatarak, “Kazanarak devre arasına girmek istiyorduk. Sahamızda oynadığımız Orduspor maçının 90 dakikası gibi bu maç birbirinin kopyası oldu. İlk devre 4-5 tane net pozisyon vardı. Bugün tek eksik goldü. Takımımızın kendi sahamızda kazanmak için oynadığı futboldan memnunum. 90 dakikada pozisyon vermeden maçı bitirdik. Bu kadar pozisyona giripte değerlendirememek bizi üzdü. Ben yinede gelecek adına oyuncularımdan memnunum. Gol dışından her şey çok iyiydik. Çok istediğimiz yerde olmadığımız halde ben ikinci devre için umutluyum. Hem Türkiye Kupası hem de ligde başarılı olacağımızı düşünüyorum. Hem ülkemiz hem de şehrimiz açısından 2013 yılının hayırlı şekilde geçmesini istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Devre arası transferleriyle ilgili de bilgi veren Sağlam, “Salı günü başkanımızla toplantı yapacağız. Gidecek ve gelecek oyuncuların netleşmesi gerekiyor. Kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımız olacak. İhtiyaçlarımız var. Bizim temennimiz takviye yapılması” diye konuştu.

Sağlam’ın Pinto ile ilgili olarak ise, “Pinto ile hep konuşuyoruz. Pinto kötü niyetli değil. Kamuoyunda ortaya çıkarılan resim çok farklı. Daha iyi olabilme adına çok çaba sarf etti. Bugünde iyi mücadele etti” açıklamasında bulundu.

Karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı taraftarların tepkisini de değerlendiren Sağlam, “Taraftar daha iyi bir takım izlemek istiyor. Ancak bu konu kulübün imkanlarına takılıyor. Biz ekonomik anlamda rakiplerimiz diye gördüğümüz takımlardan gerideyiz. Onlar ne kadar istiyorsa bende istiyorum. Bende 3-4 tane daha kaliteli oyuncu olsun bende istiyorum. İbrahim Yazıcı benden daha fazla istiyordur. Televizyondan maçı izledi. Sıkıntıdan canı çıkmıştır herhalde ama sıkıntının nerede olduğunu hepimiz biliyoruz. Herkesi Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda bir araya gelmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Bursasporlu futbolcu Murat Yıldırım ise, kötü bir maç oynamadıklarını kaydederek, “Rakip fazla üzerimize gelmedi. Golü bulsaydık güzel olacaktı ama olmadı. Kötü maç oynadığımızı düşünmüyorum. Yenmemiz gerekiyordu. Rakibin çok iyi bir takım olduğunu söyleyemem ama sistemi iyi oynadılar” yorumunda bulundu.

Ligin iyi takımlarından biriyle oynadıklarını ifade eden yeşil-beyazlı oyuncu Okan Deniz ise, “Ligin iyi takımlarından biriyle oynadık. Yapılabilecek her şeyi yaptık ancak bazen olmayınca olmuyor” ifadesinde bulundu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, sahadaki oyundan mutlu olduğunu vurgulayarak, “Maçtan önce eksikle geldik. Bursa gibi bir takıma karşı oynuyorsanız işiniz daha zor. İlk devre bizim adımıza ikinci devreden daha iyiydi. İkinci devre çok fazla pozisyon üretemedik. Oyun beklediğimiz ve istediğimiz tarzda geçti. 1 puan çok önemliydi. Sahadaki oyun memnun etti. İkinci devre tamamen değişik geçecek. Ligin ikinci devresinde birkaç tane takviye yapmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlerbirliği futbolcusu Mehmet Kara ise maçı, “Güzel mücadele ettik. Bursa’nın zor deplasman olduğunu biliyorduk. 1 puandan memnunuz” şeklinde değerlendirdi.

İyi bir maç olduğunu dile getiren futbolcu Yusuf Emre Gültekin ise, “Bursaspor ligin iyi takımlarından. Puan almak iyi oldu bizim için” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: