Bursaspor, günde üç antrenman yapıyor

Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Bursaspor, antrenman sayısını üçe çıkartarak çalışmalarına...

Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Bursaspor, antrenman sayısını üçe çıkartarak çalışmalarına devam ediyor.
Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Toplu koşularla devam eden çalışma, 20 dakikalık 2 periyot halinde yapılan tempolu koşularla sürdü. Antrenmanın sonunda ise açma germe hareketleri yapıldı.
Yeşil - beyazlı futbolcular, öğle saatlerindeki ikinci antrenmanda ise salonda çalıştı. Timsahlar, sahada yapılan 20 dakikalık ısınma koşularının ardından 2 gruba ayrıldı. Bir grup salonda kondisyon çalışırken diğer grup ise minderler üzerinde açma germe hareketleri yaptı.
Yeşil - beyazılalar, günün son antrenmanını ise akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz