Bursaspor ilk hafta evinde oynayacak, 3. hafta Beşiktaş geliyor

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı. İlk maçını evinde Kayserispor ile...

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı. İlk maçını evinde Kayserispor ile oynayacak olan Bursaspor, ilk 7 haftada Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Bursaspor Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, fikstürün Bursaspor’a hayırlı olmasını diledi. İlk maçı kendi seyircileri önünde oynayacak olmalarının önemli olduğunu belirten Koç, “Kendi seyircimizin önünde, kendi sahamızda oynamamız bizim için çok büyük avantaj. Sezon açılışımızı kendi seyircimiz önünde yapacağız. İnanıyorum ki lige çok iyi bir başlangıç yapacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

İLK 7 HAFTADA ÖNEMLİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ
İlk 7 haftada zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını hatırlatan Koç, bunun kendileri için çok önemli olmadığını vurguladı. 17 hafta içerisinde her takımın bir biri ile mutlaka oynayacağının altını çizen Koç, şöyle devam etti:
“Bazı takımlarla önce ya da sonra oynamışsınız bu çok önemli değil. Sonuçta mutlaka karşılaşacağız. Biz kendimizi buna göre hazırlayıp her haftayı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Rakiplerimizin adı çok önemli değil. Önemli olan bizim nasıl oynayacağımız.”

HERKES SAĞ DUYULU OLMALI
Ligin 3. haftasında Beşiktaş’ın Bursa’ya geleceğinin hatırlatılması üzerine ise Koç, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Neticede eski konuların kapanması lazım. Bunların çok uzamaması lazım. Türk futbolu zaten çok büyük sıkıntılar çekiyor. Artık herkes yaşananlardan ders çıkarmıştır diye düşünüyorum. Beşiktaş’la üçüncü ya da sonraki haftalarda karşılaşmışız önemli değil. Herkesin artık sağ duyulu olması lazım. Futbol öyle bir noktaya geldi ki artık futbolun konuşulması gerekiyor. O nedenle 3. haftadaki maçımızın da sorunsuz oynanacağına inanıyorum.”

Reklam
Reklam

BURSASPOR’UN FİKSTİRÜ
Bursaspor’un ilk yarı fikstürü ise şöyle:
1.HAFTA
Bursaspor - Kayserisspor
2. HAFTA...
Mersin İdman Yurdu - Bursaspor
3. HAFTA...
Bursaspor - Beşiktaş
4. HAFTA...
Sivasspor - Bursaspor
5. HAFTA...
Bursaspor - Gençlerbirliği
6. HAFTA...
Galatasaray - Bursaspor
7. HAFTA...
Bursaspor - Trabzonspor
8. HAFTA...
Orduspor - Bursaspor
9. HAFTA...
Bursaspor - Manisaspor
10. HAFTA...
İstanbul Büyükşehir Belediye - Bursaspor
11. HAFTA
Bursaspor - Samsunspor
12. HAFTA...
Kardemir Karabük - Bursaspor
13. HAFTA...
Bursaspor - Eskişehirspor
14. HAFTA...
Ankaragücü - Bursaspor
15. HAFTA...
Bursaspor - Fenerbahçe
16. HAFTA...
Bursaspor - Antalyaspor
17. HAFTA...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz