Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye maçının hazırlarını sürdürdü

Bursaspor, 21 Nisan’da karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdürdü.Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam...

Bursaspor, 21 Nisan’da karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdürdü.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise 5'e 2 pas pres çalışması ve tam sahada çift kale maç yapıldı.

Antrenmana bağırsak enfeksiyonu bulunan Sestak katılmadı.

Bu arada Uludağ İlköğretim Okulu ile Cavit Çağlar İlköğretim Okulu öğrencileri bugün yapılan antrenmanı ziyaret etti. Özlüce Tesisleri'ne gelen öğretmen ve öğrenciler antrenmanı izleyip takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

DÜDÜK ŞİŞMEK’TE

21 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 15.00'de Bursa Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan Bursaspor - Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor maçını Trabzon Bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek.

Şimşek'in yardımcıları ise Serkan Akarca, Mehmet Metin, 4. hakem ise Murat Türker. Barış Şimşek bu sezon Bursaspor’un 2 maçında görev yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: