Bursaspor Kaçan 2 Puana Yanıyor

Bursasporlu futbolcular MP Antalyaspor karşılaşmasında iyi futbol oynamalarına karşın 2 puanı kaybettiklerini ve Akhisar Belediyespor...

Bursasporlu futbolcular MP Antalyaspor karşılaşmasında iyi futbol oynamalarına karşın 2 puanı kaybettiklerini ve Akhisar Belediyespor maçı ile birlikte puan kayıplarını telafi edeceklerine inandıklarını söylediler.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor’u ağırladı. Rakibine oranla iyi bir futbol ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, sahadan bir puan ile ayrılırken, Bursasporlu futbolcular da kaçan 2 puanın üzüntüsünü yaşadılar. Antalyaspor'un son zamanlarda çıkış içerisinde olduğunu ve maçın zor geçeceğini bildiklerini ifade eden genç yıldız Serdar Aziz, kendilerine yakışmayan bir gol yediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

SERDAR: "YEDİĞİMİZ GOL BİZE YAKIŞMADI"

Maçın zor geçeceğini bildiklerini ifade eden genç oyuncu Serdar Aziz; “Son zamanlarda Antalyaspor güzel bir çıkış yakaladı. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. 1-0 öne geçtik ve öndeyken kontradan gol yemek bize yakışmadı. 1-0 öndesiniz ve rakibinizin hızlı oyuncuları var. Buna rağmen ön tarafta az adamla yakalandık. İkinci golü atalım derken golü yedik. Bize yakışmadı. Son dakikalar pozisyonlara çok girdik. Bayağı da pozisyon kaçırdık. Galip ayrılmamız gerekiyordu. Antalyaspor attığı golden sonra geriye yaslandı. 1 puan almak için uğraştılar ve başarılı oldular. Dün akşam sahadan galip ayrılması gereken takım bizdik” şeklinde konuştu.

ÖMER: ”HERKES İYİ NİYETLİYDİ”

Kaptan Ömer Erdoğan ise, “Maça taraftarımızın da desteği ile istediğimiz şekilde başladık. Golü de bulduk. Soyunma odasında hocamız rehavete kapılmamamızı ve ikinci yarı ikinci golü de bulmamız gerektiğini hatırlattı. İkinci golü ararken, kontradan gol yedik. Şanssız bir gol yedik. Galibiyet için çok çaba gösterdik. Herkes iyi niyetliydi. İyi futbol oynadık. Son dakikaya kadar golü aradık ama olmadı. İnşallah Akhisar maçında puan kayıplarımızın telafisini yaparız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: