Bursaspor Kafilesi Kayseri'ye Gitti

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Bursaspor kafilesi, Kayseri'ye hareket etti.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Bursaspor kafilesi, Kayseri'ye hareket etti. Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör İrfan Buz gözetiminde gerçekleştirilen antrenman sonrası otobüsle Yenişehir ilçesine hareket eden yeşil-beyazlılar, buradan Türk Hava Yollarına ait özel uçakla Kayseri'ye gitti. Bursaspor'da, cezalı oyuncular Serdar Aziz, Volkan Şen, Şamil Çinaz, sakatlıkları bulunan Ferhat Kiraz, Renato Caja, Michael Basser ve Renato Civelli ile U17 Milli Takımında yer alan Enes Ünal, Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: