Bursaspor Karaman İle ‘devam’ Kararı Aldı

Bursaspor’da yeni başkan Erkan Körüstan ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hikmet Karaman ile yaptığı...

Bursaspor’da yeni başkan Erkan Körüstan ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Hikmet Karaman ile yaptığı görüşmede ‘devam’ kararı aldı.

Yeşil-beyazlı kulübün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Erkan Körüstan ve yönetim kurulu üyeleri teknik direktör Hikmet Karaman ile bir araya geldi. Özlüce Tesisleri’nde yapılan toplantı sonucu tecrübeli teknik adam ile prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ile yapılan görüşmeler sonucunda prensiplerde anlaşılmıştır. Hikmet Karaman ile yola devam edilmesi yönünde karar alınmıştır. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: