Bursaspor, Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ve 1 saat süren son antrenmana, sakatlıkları süren Serdar Aziz, Ferhat Kiraz, Renato Caja, Michael Basser ile U17 Genç Milli Takımında bulunan Enes Ünal'in katılmadığı, Renato Civelli'nin ise kondisyon salonunda çalıştığı bildirildi. Isınma koşularıyla başlayan idmanın, 5'e 2 pas ve çabukluk çalışmalarıyla sona erdiği belirtildi. Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçakla Kayseri'ye gidecek Bursaspor'un 20 kişilik kafilesinde, sakat oyuncularla cezaları bulunan Serdar Aziz, Şamil Çinaz ve Volkan Şen yer almayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz