Bursaspor, Kayseri hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’u ağırlayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik...

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’u ağırlayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı.

KALECİ YAVUZ’A FIRÇA
Oldukça neşeli geçen antrenman, dar alanda pas pres çalışması ile başladı. Isınma çalışmalarının ardından antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapıldı. Antrenman sırasında futbolcularla yakından ilgilenen Ertuğrul Sağlam, hata yapanları sık sık uyardı. Pas çalışması sırasında topu yerden atamayan kaleci Yavuz’ı kızan Sağlam, oyuncuların yerden pas vermesini istedi.
Ülkesin ümit milli takımı kampında bulunan N’Diaye antrenmana katıldı. Ertuğrul Sağlam, N’Diaye’yi antrenman öncesi tebrik etti.

Reklam
Reklam

BASSER VE TAGOE ÖZLÜCE’DE
Antrenmana, sakat olan Barış Örücü, milli takımlarda bulunan Serdar Aziz, Bangura, Tagoe ile yeni transferler Sestak ve Basser katılmadı. Yeni transferler Basser ve Tagoe, genç saatlede Özlüce Tesileri’ne geldi. Bu futbolcuların, yarınki antrenmanda yer alacağı bildirildi.
Yeşil-beyazlı takım, Kayserispor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz