Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Sağlık Durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavisine devam edilen hastanenin önünde, ailesi, yakınları, yeşil-beyazlı takımın teknik heyeti ve

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavisine devam edilen hastanenin önünde, ailesi, yakınları, yeşil-beyazlı takımın teknik heyeti ve futbolcularıyla taraftarların bekleyişi devam ediyor.

Olayı öğrenen kardeşi Hayri Yazıcı, oğlu Serkan Yazıcı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, eski bakanlardan ve kulübün eski başkanlarından Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar, kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlar, hastaneye geldi.

Reklam
Reklam

Hastanenin kafeteryasında bekletilen Yazıcı'nın ailesi ve yakınlarıyla Parseker ve Mustafa Çağlar, doktorlardan bilgi almaya çalışıyor.

Gazeteci ve taraftarların ise hastaneye girmesine izin verilmedi.

Muhabir: Büşra Nur Özcan - Metin Aktaş / Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: