Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Vefatı

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatına ilişkin, "Sadece Bursa değil, Türk futbolu, yöneticilik adına, başkanlık adına

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatına ilişkin, "Sadece Bursa değil, Türk futbolu, yöneticilik adına, başkanlık adına büyük bir değerini kaybetti" dedi.

Karaman, Bursa Acıbadem Hastanesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, bir insanın ölümünün ardından çok şeyler söylenebileceğini ifade etti.

Yazıcı'nın, deplasman maçı için gittikleri Ordu'da kendisine, "Hoca, benim ne adam olduğum öldükten sonra anlaşılacak" dediğini belirten Karaman, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Önemli olan yaşarken değerleri koruyabilmek. Şimdi çok önemli şeyler konuşuyoruz, 'Büyük adam', 'Şunları yaptı ama bize güle güle dedi gitti' diyoruz. Yani çok enteresan bir durum. Son dönemde hem yönetim kurulumuz hem de başkanımızla birlikteydik. Ordu deplasmanında da öyleydi. Sadece Bursa değil, Türk futbolu, yöneticilik adına, başkanlık adına büyük bir değerini kaybetti. Türk futbolunun başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına, ailesine, evlatlarına da Allah'tan rahmet diliyoruz. Bursaspor, Bursa taraftarı, büyüklüğünü başkana yapacağı son görevle yerine getirmeli. Bu da çok önemli bir konu."

-"İnsan şu durumda konuşmak bile istemiyor"-

Takım Kaptanı Ömer Erdoğan da üç gündür hep onun için dua ettiklerini anlattı.

Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve geride kalanlara baş sağlığı temennisinde bulunan Erdoğan, "Allah mekanını Cennet eylesin. İnsan şu durumda konuşmak bile istemiyor. Hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Eski Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise Türk futboluna, Bursa kentine ve Bursaspor camiasına baş sağlığı diledi.

Reklam
Reklam

Yazıcı'nın büyük bir insan olduğunu dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:

"Bursaspor'u, Türk futbolunun 5'inci büyüğü yaptı. Beraber çalıştığımız 4 sezonda çok güzel günler yaşadık, Türk futboluna altın harflerle yazılacak başarılara imza attık. Hayat bir şekilde son buluyor. Bundan sonra yapılması gereken tek şey; herkesin dua etmesi, futbolcu kardeşlerimizin de İbrahim Yazıcı'yı yattığı yerde daha da rahatlatacak mücadeleyi ortaya koymasıdır."

Muhabir: Büşra Nur Özcan - Harun Kaymaz - Vedat Yücebaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: