Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Vefatı

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatına ilişkin, "Çok değerli başkanımız, ağabeyimiz, dostumuz, şampiyon başkanımız Sayın

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatına ilişkin, "Çok değerli başkanımız, ağabeyimiz, dostumuz, şampiyon başkanımız Sayın İbrahim Yazıcı'yı kaybettik, çok üzgünüz" dedi.

Bölükbaşı, Yazıcı'nın vefat ettiği hastanenin bahçesinde yaptığı açıklamada, başkanlarını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

"Çok değerli başkanımız, ağabeyimiz, dostumuz, şampiyon başkanımız Sayın İbrahim Yazıcı'yı kaybettik, çok üzgünüz gerçekten" diyen Bölükbaşı, "Başta ailesine, yönetim kuruluma, Bursa taraftarına, spor kamuoyuna baş sağlığı diliyorum. 3 günden beri, hep birlikte başında bekledik, bir ümit bekledik. O ümidi hep içimizde hissettik. Onurlu ve dik duran bir başkanımız vardı" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Yazıcı'nın daha önceden de birkaç kez böyle sıkıntılar yaşadığını anımsatan Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gene 'Şaka yaptı' diye düşündük. Ancak bu sefer gerçekten bizi çok derinden üzdü. Herhalde Türkiye'de, dünyada görevi başında vefat etmiş ilk başkandır. Kendisinden sonra çok zor olacak, gerçekten de göreve geldiğinden beri, göreve geldiğimizden beri bizlere çok güzel hedefler gösterdi. Bizi sürekli motive etti. Başarının nasıl yakalanabileceğini bize anlattı. Ve onların neticesinde de Bursaspor gerçekten zirveye oynayan bir takım oldu, şampiyon oldu, 50 sene sonra. Tabii, Bursa, Bursa spor kamuoyu, Türkiye onu hep böyle 'şampiyon başkan' olarak anacaktır. Bizlerin zaten kalbinden ve aklından çıkacağını düşünmüyoruz. Çünkü biz yönetim kurulu olarak kendisinden çok şeyler öğrendik. Prensipleri vardı, hedefleri vardı, bir misyonu vardı. O misyon doğrultusunda da bizler de onun hedef gösterdiği yerde çalıştık. Bursa için ve Bursaspor için de gerçekten çok zor bir durum. Tekrar başımız sağ olsun."

Reklam
Reklam

Cenaze töreniyle ilgili de bilgi veren Bölükbaşı, "Ailesiyle yaptığımız görüşmeler neticesinde de Allah kısmet ederse, perşembe günü saat 10.30 gibi Atatürk Stadı'nda tören yapacağız. Akabinde öğle namazını müteakip Ulucami'de onu karşılayacağız. Akabinde de Emir Sultan Mezarlığı'nda defnedeceğiz. Çok üzgünüz, başımız sağ olsun" diye konuştu.

Muhabir: Büşra Nur Özcan / Doğan Sarıtaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: