Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Vefatı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Yüksel Özden, mesajında, Türkiye'nin iş adamı, siyasetçi ve futbol adamı olarak büyük bir şahsiyeti kaybettiğini dile getirdi.

Yazıcının vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirten Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yazıcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Bursaspor Kulübü Başkanı ve 21. Dönem Muğla Milletvekili olarak parlamentoda görev yapan Yazıcı'nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Yazıcı, yeri doldurulamaz bir kayıptır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Bursaspor'a ve tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim."

Reklam
Reklam

Milletvekili Boğa ise Yazıcı'nın girişimciliği, cesareti, vizyonu ve ticari ahlakıyla her zaman örnek olduğunu kaydetti.

Yazıcı'nın vefatının Türk milleti için büyük kayıp olduğunu vurgulayan Boğa, mesajında şunları kaydetti:

"Muğla'nın il oluşuna ilk adımı atışının 100. yılı dolayısıyla tüm eski Muğla milletvekilleriyle kendisini TBMM'ye davet ettiğimizde konuya büyük alaka göstermiş, bu konuda elinden ne geliyorsa yapacağını ifade etmiş, yurt dışında olduğundan katılamayacağı için üzüntüsünü belirterek bizi mutlu etmiş ve cesaretlendirmişti. Muğla'yı benimsemiş, yatırımlar yapmış, ülke ekonomisi ve turizmine katkılarda bulunmuş çok yönlü insanımızı rahmetle anıyoruz. Bir Anadolu takımını, Bursaspor'u lig şampiyonluğuna taşıyabilmesi onun bulunduğu yerlere yaptığı katkıyı çok iyi ifade ediyor. Bu vesile ile ailesine, çalışanlarına, sevenlerine, Muğlalılara, Bursalılara ve Bursasporlulara başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet kılsın."

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: