Bursaspor, KuPS Kuopio Yönetimini Ağırladı

Bursaspor Yönetim Kurulu, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön eleme turu rövanş maçı için Bursa’ya gelen Finlandiya...

Bursaspor Yönetim Kurulu, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön eleme turu rövanş maçı için Bursa’ya gelen Finlandiya ekibi KuPS Kuopion takımının yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Almira Otel'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, sporda oluşan dostlukların çok önemli olduğunu belirtti. Futbol sayesinde dünyanın ilginç yerlerini görme şansı bulduklarını ifade eden Yazıcı, tur atlayan taraf olmak istediklerini söyledi. Yazıcı, şunları dile getirdi: "Finlandiyalı dostlarımızı Bursa’da ağırlamaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Spor ve özellikle futbol böyle güzel dostlukların başlangıcı oluyor. Ben Finlandiya’da da söylemiştim hakikaten böyle bir maç olmasaydı Finlandiya’daki güzel bir manzarayı hayatım boyunca göremeyebilirdim. Belki de kendileri de aynı şekilde Bursa’yı göremeyeceklerdi. Sporun en güzel tarafı oluşan bu güzel dostluklar. Neticede bu akşam Atatürk Stadyumu’nda bir takım tur atlayacak. Ama bundan sonra bu dostlukların bitmemesi gerekiyor. Umarım bu akşam çok güzel bir maç olur ve turu geçen taraf biz oluruz. Kendilerine başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

HEİSKANEN: KRALLAR GİBİ KARŞILANDIK

Jarmo Heiskanen ise Bursa’da adeta krallar gibi ağırlandıklarını söyledi. Bursaspor Kulübü’nün çok profesyonel biçimde kendilerini ağırladıklarını ifade eden Heiskanen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk insanlarının sıcakkanlı yapısını biliyordum. Ancak bu kadar sıcakkanlı olacaklarını tahmin etmiyordum. Burada her şey çok profesyonelce düzenlenmiş. Kuopio’da başlayan sıcak ilişkilerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bursaspor Başkanına ve yöneticilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu maçın sonucu hiç önemli değil. Biz evimizde kazandık ama burada işimiz çok zor. Çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Ama söylediğim gibi bizim için maçtan ziyade burada yakalanan dostluk çok önemli. Ben Finlandiya’ya döndüğümde eğer Türkiye’de kimi tanıyorsun diye sorarlarsa sizleri söyleyeceğim. Bursaspor bizimle olan dostlukları sayesinde Finlandiyalı bir futbolcu kazandı. Finlandiya’da ağaç bildiğiniz gibi çok bizim için çok önemli. Bizde bir inanç vardır ve çok fazla resim yapılmaz. Ben size bu hediyeyi verirken sizlerin bakarken her zaman Finlandiya ve bizleri hatırlamanızı istiyorum."

Reklam
Reklam

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Fin ekibinin başkanı Jarmo Heiskanen’e porselen futbol topu hediye ederken, Heiskanen de İbrahim Yazıcı’ya el işçiliği olan özel bir tabak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: