Bursaspor, Kuradan Memnun

Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan İrfan Koç, UEFA Avrupa Ligi play - off turunda karşılaşacakları...

Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan İrfan Koç, UEFA Avrupa Ligi play - off turunda karşılaşacakları Twente’nin Bursaspor kalitesinde bir takım olduğunu belirterek, rakiplerini yenebileceklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi play - off turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon şehrinde bugün gerçekleştirildi. 5. torbadan kura çekilişine katılan yeşil - beyazlı takım, Hollanda temsilcisi Twente takımıyla eşleşti. İlk maç 23 Ağustos'ta Bursa'da, rövanş ise 30 Ağustos tarihinde deplasmanda oynanacak.

Cihan Haber Ajansı muhabirine kurayı değerlendiren Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan İrfan Koç, seri başı olmadıkları için kurada çok güçlü rakiplerin yer aldığını hatırlattı.

Reklam
Reklam

BURSASPOR’UN AYARINDA BİR TAKIM

İtalya’dan Lazio ve Rusya’dan CSKA Moskova gibi takımlarla karşılaşma ihtimaline karşın Hollanda ekibi Twente ile eşleştiklerini ifade eden Koç, şunları kaydetti:
“Twente, Bursaspor’un ayarında bir takım. Birinci maç Bursa’da olacak. Kendi sahamızda, seyircimizin desteğinde oynayacağız. Yeneceğimizi düşünüyorum.”
Twente’nin de Bursaspor gibi son yıllarda çıkış yapan bir takım olduğuna dikkat çeken Koç, “Elbette bazen çok daha basit takımlara yenilebiliyorsunuz. Futbolda ne zaman ne olacağı belli olmaz. Ama ben Twente’yi yeneceğimizi düşünüyorum. Çıkıp, oynayıp kazanmamız gereken bir maç olacak.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: