Bursaspor Le Guen'i Bekliyor

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- BURSASPOR’un yeni sezonda takımın başına getirmek için yoğun çaba harcadığı ünlü Fransız teknik direktör Paul

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- BURSASPOR’un yeni sezonda takımın başına getirmek için yoğun çaba harcadığı ünlü Fransız teknik direktör Paul Le Guen ile Fransa’da yapılan görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
KENDİ EKİBİNİ İSTİYOR
Cumartesi günü Fransa’ya giden Bursaspor İdari Menajeri Hüseyin Gedik'in Paul Le Guen ile bir araya geldiği belirtildi. İdari Menajeri Gedik'in 2 gündür görüşme yaptığı Le Guen arasında yapılan görüşmelerde zaman zaman Başkan Ali Ay’ın devreye girdiği, ikili arasında yapılan toplantıya telefonla dahil olduğu belirtildi.
Yeşi beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, yarın Bursa’da olması beklenen le Guen ile son defa detaylı görüşmeler yapılacağı, ardından da sözleşme imza aşamasına gelinebileceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: