Bursaspor Manisa'ya 3 Puan İçin Gitti

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Akhisar Belediyespor ve Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Nazilli...

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Akhisar Belediyespor ve Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, karayolu ile Özlüce Tesisleri'nden Manisa’ya hareket etti.

23 futbolcunun yer aldığı yeşil-beyazlı kafileyi Özlüce Tesisleri’nden genel sekreter İlhan Uslu ve kulüp personeli uğurladı. Sabah yapılan antrenmanda takımla beraber çalışmada yer alan Fernando Bellushi, Ferhat Kiraz ve Michael Basser takımla birlikte Manisa’ya gitti. Sakatlığı devam eden Şilili forvet Sebastian Pinto’nun tedavisine Manisa’da da devam edilmesine karar verildiği için bu futbolcu da kafilede yer aldı. Ayrıca genç oyuncular, Sercan Şen ve Taha Can Velioğlu 23 kişilik kafilede yer aldı. Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’da konaklayacak olan yeşil-beyazlı ekip, bugün kamp yapacağı otele yerleşecek ve maç saatini bekleyecek. Akhisar Belediyespor maçının ardından İzmir’e geçecek olan Bursaspor, 2 günlük kampın ardından Pazartesi günü Nazilli’ye hareket edecek.

Reklam
Reklam

"İKİ MAÇADA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Manisa'ya hareket öncesi açıklamalarda bulunan yetenekli oyuncu Hakan Aslantaş, iki maça da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Kesin kazanmamız gereken iki maça çıkacağız. Takımımızın morali iyi durumda. Ligdeki durumumuz çok iyi değil ama alacağımız 3 puan ile üst sıralara yaklaşmak istiyoruz. Bu sezon lig çok tuhaf. Bir maç kazandığımız takdirde üst sıralara yaklaşırken mağlubiyet anında geriye düşüyorsunuz. Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Kupada da geçen sezon ki gibi başarılı olmak istiyoruz" dedi. Genç oyuncu Ferhat Kiraz ise telafisi olmayan iki maç oynayacaklarını ifade ederek, Bursa’ya çifte zaferle dönmek istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz