Bursaspor, MP Antalyaspor'u Yenerek Avrupa Iddiasını Sürdürmek Istiyor

Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini...

Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Beşiktaş ve Mersin İdmanyurdu maçlarını galibiyetle kapatan yeşil-beyazlı takım, yarın saat 20.00'de Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı garantilemeye çalışan Bursaspor, Antalyaspor deplasmanından da üç puanla dönmeyi amaçlıyor.
Rakibiyle ligde şimdiye kadar 36. kez karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı takım, 16 galibiyet, 9 mağluiyet ve 10 beraberlik aldı. Attığı 55 gole karşılık kalesinde 44 gol gördü. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Bursaspor’da sakatlığı devam eden Maurice Edu’nun Antalyaspor karşısında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
Yeşil-beyazlıların, yarınki maça şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor.
“Carson, Şener, İbrahim, Ferdinand, Vederson, Belluschi, Musa, Tuncay, Ferhat, Batalla, Pinto.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz