Bursaspor Orduspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bursaspor Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla...

Bursaspor Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri’nde, Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışması ve tempolu koşularla devam etti. Daha sonra yeşil-beyazlılar şut organizasyonu çalıştı. Ferhat Kiraz, Serdar Aziz ve Sebastian Pinto bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştılar. Özel bir anaokulunun öğrencileri antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'ne gelerek yeşil-beyazlı ekibi ziyaret etti. Kendi elleriyle hazırladıkları çiçekleri futbolculara hediye eden minikler daha sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bir süre antrenmanı izleyen minik öğrenciler daha sonra tesislerden ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve Özlüce Tesisleri'nde kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz