Bursaspor Ozan İpek'i Affetmiyor

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, kadro dışı bırakılan yıldız futbolcusu Ozan İpek’in geçtiğimiz günlerde...

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, kadro dışı bırakılan yıldız futbolcusu Ozan İpek’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarını değerlendirerek, Ozan İpek’in affedilmesi söz konusu olmadığını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, kadro dışı bırakılan yetenekli oyuncu Ozan İpek’in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Yaptığım hatanın bedelini ödüyorum. Ben şu an Bursaspor'un futbolcusuyum ve Bursasporluyum" açıklamalarını değerlendirerek, "Her zaman dediğimiz gibi futbolcular geçicidir, kalıcı olan her zaman için Bursaspor’dur. Ozan teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı kaldı. Sözleşmeli futbolcumuzdur ancak affedilmesi ve tekrar takıma dönmesi söz konusu bile değil" dedi.

Reklam
Reklam

HER MAÇA AYNI CİDDİYET İLE ÇIKIYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde karşılaşacakları Nazilli Belediyespor maçını değerlendiren Eren, “Her karşılaşmaya aynı ciddiyet ile çıkıyoruz. Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. İşimizi sıkı tutup, turu geçmek istiyoruz. Olaya ciddi anlamda baktığımızda turu geçecek taraf biziz. Kupadaki hedefimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi final oynamak” dedi.

“GALİP GELECEĞİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK”

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahalarında oynayacakları Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına ilişkin ise Eren, “Bursaspor, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmadaki futbol ile kaliteli takım olduğunu gösterdi. Bu futbolumuzu devam ettirip, Pazar akşamı taraftarımızın da desteği ile galip geleceğimizden şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz