Bursaspor Petank Şampiyonasında Bayanlarda Türkiye Üçüncüsü

Petank Türkiye Şampiyonası 5-8 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir’de yapıldı. 108 bayan ve 142 erkek sporcunun...

Petank Türkiye Şampiyonası 5-8 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir’de yapıldı. 108 bayan ve 142 erkek sporcunun katıldığı şampiyonada, Bursaspor bayan sporcularından Nalan Delibaş, Nihal Demirdal, Pembe Yılmaztürk ile erkek sporcu Enes Kofoğlu mücadele etti.

Bayanlar takım müsabakaları sonucunda Bursaspor yarı finalde karşılaştığı H. TOKİ takımına uzatma atışları sonucunda 9-8 mağlup olarak final oynama şansını kaybetti. Bursaspor, üçüncülük müsabakasında Amasya takımını 9-2 yenerek Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Ferdi altın nokta yarışmalarında ilk 8’e kalan Enes Kofoğlu ise madalya atışlarında 5'incilikte kaldı. Erkekler müsabakaları derece maçında H. TOKİ takımına 10’a 9’luk skorla mağlup olan Bursaspor madalya şansını kaybetti.

Reklam
Reklam

Bocce takımı sezonu Fethiye’de yapılacak olan çim topu turnuvasıyla tamamlayacak. Bu turnuva için sporculardan Emine Dursun, Nalan Delibaş, Ahmet Yaratılmış ve Enes Kofoğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz