Bursaspor, Premier Lig'den golcü alıyor!

Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, Zambiyalı golcü oyuncu Collins Mbesuma'nın, görüşmek üzere 30 Ağustos pazartesi günü Bursa'ya geleceğini bildirdi.

Senal yaptığı açıklamada, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek istediklerini, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.

Portekiz'in Maritimo kulübünde geçen sezon kiralık forma giyen 23 yaşındaki Zambiyalı golcü oyuncu Collins Mbesuma ile ilgilendiklerini belirten Senal, "Mbesuma'nın, İngiltere'nin Portsmouth takımıyla 2008 yılına kadar sözleşmesi sürüyor. Bu oyuncunun kulübüyle anlaştık. Pazartesi günü kendisi Bursa'ya gelecek, görüşeceğiz. Anlaşma sağlarsak sözleşme imzalayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Senal, transferde aceleci davranmadıklarını, hedeflerinin, en iyi oyuncuları yeşil-beyazlı kulübe kazandırmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Yönetim kurulu olarak transferde yavaş kaldığımıza dair eleştiriler aldık. Ancak hiç bir zaman paniğe kapılmadık, telaş yapmadık. Sadece istediğimiz oyuncuları, isteğimiz fiyata almak için beklemek durumundaydık. Bunu da sağladık. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. En doğru transferleri gerçekleştiriyoruz. Çok dik, çok mücadeleci bir takım oluşturuyoruz. Bu sene Bülent Korkmaz hocamızla çok başarılı bir sezon geçireceğiz."

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın talebi doğrultusunda Galatasaraylı Emre Aşık ve kulübüyle de görüştüklerini kaydeden Şenal, şöyle devam etti: "Emre Aşık Bursa'ya gelmek istiyor. Bülent Korkmaz da Emre'nin transferini istiyor. Görüşmeler sürüyor. Hasan Kabze de listemizde yer alıyor. Kulübün mali şartlarını göz önünde tutarak temaslarımız devam ediyor. Taraftarlarımız merak etmesin, yerli ve yabancı oyuncu konusunda en iyisini Bursaspor'a kazandıracağız. Okan Buruk ise listemizde yok. Ayrıca, bugüne kadar transfer ettiğimiz oyuncular teknik heyetimiz tarafından izlendi."

Reklam
Reklam