Bursaspor, rakibinin golcüsünü satmasını olumlu karşıladı

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off maçındaki rakibi Anderlecht takımının forvet oyuncusu Lukaku’yu Chelsea’ye satmasını olumlu...

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off maçındaki rakibi Anderlecht takımının forvet oyuncusu Lukaku’yu Chelsea’ye satmasını olumlu karşıladı.
Anderlecht’in forvet oyuncusunu satmasının kendilerine avantaj sağlayacağını belirten Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, her iki maçı da kazanarak gruplara katılmak istediklerini söyledi.

ANDERLECHT YÖNETİCİLERİ İLE TOPLANTI YAPTIK

Kura çekinin ardından Anderlecht yöneticileri ile Cenevre’de bir toplantı yaptıklarını dile getiren Koç, bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Anderlecht kulübünün Bursaspor’u çok yakından takip ettiğini vurgulayan Koç, “Bursaspor’u çok yakından takip ettiklerini söylediler. Şampiyonluk ve bu seneki başarıyı izlediklerini vurguladılar. Hatta Gomel maçlarını izlemişler.” dedi.
Anderlecht’in forvet oyuncusu Romelu Lukaku’yu satmasının kendilerine avantaj sağlayacağına dikkat çeken Koç, şöyle konuştu:
“Her şeye rağmen bizim maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. İki maçı da kazanmak istiyoruz. Bu takımı yenecek güçteyiz. Yeneceğimize inanıyoruz.”

Reklam
Reklam

KOLAY TAKIM YOK
Artık kolay takımın olmadığına işaret eden Koç, “Kurada Roma gibi daha güçlü takımlar vardı. Her şeye rağmen Bursaspor’da Avrupa’da oynayan bir takım. Bundan sonra kolay takım yok. Biz bütün takımlara karşı oynayabilecek kapasitedeyiz. Bursaspor her zaman kazanabilecek güçte bir takım.” diye konuştu.
Taraftarın takımlarına güvenmesini isteyen İrfan Koç, taraftarla bütünleşerek Bursa’daki maçı rahat kazanabileceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz