Bursaspor, taraftarın da desteği ile Manisaspor maçını kazanacağına inanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın kendi sahasında Manisaspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'da tek hedef,...

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın kendi sahasında Manisaspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'da tek hedef, galibiyet. Yeşil - beyazlı takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
Manisaspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirten Bursasspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, takımın gelmesi gereken yere ulaşması için maçı kazanmak zorunda olduklarını kaydetti. Maçıng ündüz olması sebebiyle taraftarların da maça büyük ilgi göstereceğini vurgulayan Nayman, "Kendi sahamızda seyircimizin büyük desteği ile maçı kazanmak istiyoruz. Kadromuzda bir sıkıntıyok. Moralimiz kötü değil. Rakiplerimizin kaybettiği bir haftayı geride bıraktık. Biz bu maçı kazanırsak üst sıralara çıkabiliriz. Yarınki maç çok önemli. Kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Allah izin verirse Manisaspor maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz