Bursaspor, taraftarın desteğini alıp, Belediye'den ceza yemek istemiyor

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u 3 - 1 yenerek rahat nefes alan...

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u 3 - 1 yenerek rahat nefes alan Bursaspor, yarın kendi sahasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanmak istiyor.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta içinde futbolcularına maçın önemini anlatarak, taraftarın desteğiyle birlikte üç puan almak istediklerini söylemişti.
Rakibiyle 15'inci kez karşılaşacak olan Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 5 de beraberlik elde etti. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta sahadan 0 - 0 beraberlikle ayrılan Bursaspor, Manisaspor galibiyetinin verdiği moralle rakibini bu kez yenmenin hesaplarını yapıyor.
Yarın saat 20.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Maçı ev sahibi taraftarlar açık kale arkasından 5 liradan, kapalı kale arkasında da 10 liradan izleyebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz