Bursaspor taraftarları, Fenerbahçe'yi yeneceklerine inanıyor

Bu sezon adeta galibiyete hasret kalan Bursaspor'da taraftarlar, 15 Aralık Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçını...

Bu sezon adeta galibiyete hasret kalan Bursaspor'da taraftarlar, 15 Aralık Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçını kazanacaklarına inanıyor.
Çeşitli taraftar sitelerinde yapılan anketlere katılan yeşil - beyazlı taraftarlar, Fenerbahçe'yi yenerek çıkışa geçeceklerine inandıklarını gösterdiler. Bursadabugun.com adlı internet sitesinde yapılan ankekete katılan taraftarların yüzde 52'si yeşil - beyazlı takımın Fenarbahçe'yi yeneceğine inanıyor. Taraftarların yüzde 40'ı Fenerbahçe'nin kazanacağını belirtirken, yüzde 7 ise beraberlik ihtimalini öne çıkartıyor.
Yeşil - beyazlı taraftarlar, Fenarbahçe'nin Galatasaray karşısındaki kötü futbolunun yanı sıra son haftalardaki performans düşüklüğünün de Bursaspor'un işine yarayacağını ifade etti. Bursaspor'un şiddetle puana ihtiyacı olduğunu düşünen taraftarlar, Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyor.

Reklam
Reklam

HAFTA İÇİ MAÇLARI KÖTÜ
Bu arada, bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan Bursaspor'un hafta içi oynanan maçlardaki istatistikleri de olumsuz görünüyor. Yeşil - beyazlı takım, şu ana kadar oynadığı hafta içi maçlarında galip gelemedi.
Beşiktaş’a 2-1 yenildiği 3. haftadaki Beşiktaş maçının ardından 8. haftada oynadığı Orduspor maçında 1-1 berabere kaldı. Ankaragücü ile yaptığı hafta içi maçından da golsüz beraberlikle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz