Bursaspor Taraftarları, Twente Maçı Biletlerine Yoğun Ilgi Gösterdi

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk müsabakasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Twente maçının biletleri...

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk müsabakasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Twente maçının biletleri satışa çıktı. Yeşil - beyazlı taraftarlar, gişe önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabah 10.00 itibariyle Atatürk Stadı ana gişelerinden satışa sunulan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Erken saatlerden itibaren gişe önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, Ramazan bayramı ziyaretlerine bir süre ara vererek sıcağa rağmen bilet alabilmek için saatlerce bekledi.

TARAFTAR BÜYÜK BEKLENTİ İÇİNDE

Reklam
Reklam

KuPS Koupeo maçında olduğu gibi bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayacaklarını dile getiren taraftarlar, takımlarına duydukları güveni ifade ettiler. Yeşil - beyazlılar, maçla ilgili beklentilerini şöyle açıkladılar:

“KuPS maçında takımımızı yalnız bırakmadık ve 20 bin taraftarın desteği ile 6-0 kazandık. Bu maçta da takımımızın yanında olacağız. Bu defa daha çok taraftar gelecek. Twente maçında takımımıza daha fazla destek vereceğiz. Taraftarların desteği ile Twente’yi de yeneceğiz.”

Bursaspor – Twente maçının bilet fiyatları şöyle:
VIP A-B Tribünü 1. sıra: 350 TL
VIP A-B Tribünü 2-6'ncı sıralar: 200 TL
VIP C Tribünü: 100 TL
Kapalı A-B-C Tribünü: 100 TL
Maraton Tribünü: 30 TL
Kapalı Kale Arkası Tribün: 20 TL
Açık Kale Arkası Tribün: 10 TL
Misafir Tribünü: 10 TL.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: