Bursaspor Yeni Çimine Kavuşuyor

- BURSASPOR'DA, hibrit çim için bekleyiş sona erdi. Özel çimi zemine işleyecek makine Bursa'ya getirildi. Alanyaspor maçının bilet fiyatları da

- BURSASPOR'DA, hibrit çim için bekleyiş sona erdi. Özel çimi zemine işleyecek makine Bursa'ya getirildi. Alanyaspor maçının bilet fiyatları da belli oldu.
Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında 19 Ağustos Cumartesi günü oynanacak maçta Alanyaspor'u sahasında ağırlayacak Bursaspor'un maçlarını oynadığı Büyükşehir Stadyumu yeni çimlerine kavuşuyor. Daha önce yapılan hazırlıkların ardından İtalya'dan hibrit çimi zemine işleyecek olan makine Bursa'ya getirilerek çalışmalara başlandı. Yeni zeminin ise Alanyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.
BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU
Öte yandan Bursaspor'un Alanyaspor'u ağırlayacağı karşılaşma için bilet fiyatları da belli oldu. Yarın saat 10.00 itibariyle satışa sunulacak olan biletler 20 TL ile 200 TL arasındaki ücretlerde değişiyor.
İşte fiyatlar;
VIP 1.Balkon: 200,00 TL
VIP 2.Balkon: 200,00 TL
Batı Alt Tribün: 100,00 TL
Spor Toto Alt Tribün: 50,00 TL
Spor Toto Üst Tribün: 40,00 TL
Güney Kale Arkası (Teksas): 20,00 TL
TOFAŞ Tribünü : 20,00 TL
Misafir Tribünü: 26,00 TL

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: