Bursaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Akşam Antrenmanıyla Sürdürdü

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını akşam yaptığı idmanla sürdürdü.Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan...

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını akşam yaptığı idmanla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana Basser dışında sabah sağlık kontrolünden geçen futbolcular katılmadı. Basser’in antrenman eksiğinden dolayı idmana katıldığı öğrenildi. İdmana katılan genç oyuncuların hırslı ve moralli olduğu gözlendi. Pas çalışması ile başlayan idman 5'e 2 idman ile devam etti.

CARSON VE SESTAK İDMANDA

İzinli oldukları için ülkelerinde bulunan Sestak ve Carson Bursa’ya gelerek idmana katıldı. Carson ve Sestak takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Reklam
Reklam

İdmanı izlemeye gelen ailelerin Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile fotoğraf çekindi. Ertuğrul Sağlam, ailelerin çocuklar ile top oynaması dikkat çekti.

İdmanı Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat da izledi. Yönetim kurulu ile toplantı gerçekleştiren Başkan İbrahim Yazıcı ve Basın sözcüsü Selçuk Eren ile helikopterle İstanbul’a gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: