Bursaspor yöneticisi Koç: Seyircisiz oynama cezasının kalkacağına inanıyorum

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Genel Kurul Delegesi İrfan Koç, Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen...

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Genel Kurul Delegesi İrfan Koç, Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ali Aydınlar'ın 'yeni sezonda seyircisiz oynama cezası olmayacak' sözünü hatırlatarak, "İnanıyorum ki, Süper Ligin marka değerine darbe niteliği taşıyan seyircisiz oynama cezası sezon öncesi kalkacaktır." dedi.
Koç, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri sonrası süreci değerlendirdi. Yeni dönemin futbol ailesine hayırlı olmasını dileyen İrfan Koç, şunları kaydetti:
"Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu ile birlikte girilen sürecin Türk futboluna hayırlı olması en büyük dileğimizdir. Umuyoruz ki sık sık ifade edilen yeni bir beyaz sayfa vurgusu sözde kalmayacaktır.
Türk futbolunu kaos ortamından uzak tutacak her türlü çabanın yanında olacağımızı belirterek, Sayın Aydınlar’ın dün televizyon programlarında “yeni sezonda seyircisiz oynama cezası olmayacak, bu konuda talimat değişikliğini sezona başlamadan yapacağız” açıklamalarını memnuniyet verici bulduğumuzu söylemeliyim.
İnanıyorum ki, Süper Lig'in marka değerine darbe niteliği taşıyan seyircisiz oynama cezası sezon öncesi kalkacaktır. Bu konuda mağduriyeti taraflı tarafsız herkesce belirtilen kulübümüzün aldığı haksız cezanın da son bulacağından eminim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz